Un ardelean a fost filmat când a intrat cu SUV -ul intenţionat în maşina în care se aflau soţia şi fiica sa - VIDEO


Un bărbat din Vişeu de Sus a fost filmat de o cameră de supraveghere în timp intra cu mașina de teren în maşina în care se aflau soţia şi fiica sa. Acesta este cercetat pentru tentativă de omor. 

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum soțul a intrat brutal în mașina în care se afla soția și fiica lor. 

Cei doi adulți se află în proces de divorţ, iar femeia chiar a obţinut un ordin de protecţie împotriva bărbatului.

Incidentul s-a petrecut luni seara, 5 iunie 2023, pe o stradă din Vişeu de Sus, iar fetiţa a fost rănită.

Polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit pe 5 iunie 2023, la ora 20.05, pentru cercetarea unui eveniment rutier produs prin coliziunea a două autoturisme, pe strada Depoului din oraș.

Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vișeu de Jos le-a declarat polițiștilor  că soțul său a provocat intenționat accidentul, întrucât se află în proces de divorț, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic.

În urma accidentului, femeia și fiica ei, în vârstă de 9 ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

În urma continuării cercetărilor și a administrării probatoriului, polițiștii din Vișeu de Sus au stabilit că fapta bărbatului conturează elementele constitutive ale infracțiunii de “tentativă la omor”, motiv pentru care s-a declinat competența, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor ce se impun", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Comentarii Facebook