Poliţiștii ardeleni caută un lunetist, care a tras în mașini într-o intersecție!


Poliția caută un lunetist în Baia Mare, care a tras după mașinile dintr-o intersecție. Un șofer stătea la semafor, când cineva a tras cu arma în maşina lor. Geamul portierei din dreapta s-a făcut praf, iar tinerii s-au speriat de moarte. 

Raul Sabău, șofer: ”Eram la semafor, iar după circa 5 secunde am auzit dintr-o dată o bubuitură foarte tare. Am văzut cum s-a spart geamul. Prietena mea din dreapta a început să ţipe. Am văzut cioburi zburând prin maşină”. 

Cineva a tras cu o armă de airsoft.

Raul Sabău, șofer: ”Prima dată n-am realizat ce s-a întâmplat, am crezut că a intrat cineva în mine. Geamul era spart ca după o lovitură de glonţ, de bilă.

Geamul din dreapta s-a făcut praf. Din fericire, cei doi tineri au scăpat fără nicio zgârietură. Însă, totul s-ar fi putut încheia tragic”. 

Raul Sabău, șofer: ”Dacă geamul era deschis, putea să o nimerească pe prietena mea sau pe mine. Poate la ora asta eram desfiguraţi”.

Se pare că cineva s-a distrat cu arma.

Raul Sabău, șofer: ”Presupun că cineva din zona respectivă, din blocuri, cineva stă de la geam, urmărește oameni şi trage de la balcon”. 

Polițiștii spun că ”lunetistului” a mai tras și după alte victime. În urmă cu două săptămâni, în aceeaşi intersecţie, un alt şofer a fost luat în vizor

Șofer: ”Pe la 11 jumătate seara, eram în maşină cu fratele şi doi prieteni la semafor, când să pornesc, am auzit un poc şi am observat că mi s-a spart luneta. Eu cred că e cineva din bloc. Nu erau oameni pe drum atunci. Am căutat, m-am băgat şi prin parc. N-a fost nimeni”.

”Lunetistul” a tras și în ușa unei ciocolaterii din zonă. ”În momentul în care am ajuns la magazin am observat pe uşa de la intrare o crăpătură în formă de cerc care, după părerea mea, e prin împuşcare. A spart doar prima foaie de sticlă”, a spus patronul magazinului. 

Armele airsoft sunt încadrate la neletale, dar ele pot fi extrem de periculoase. Dacă sunt folosite la distanţă mică, pot produce răni extrem de grave, chiar fatale.

Sursa: Observatornews.ro

Comentarii Facebook