Turist american, impresionat până la lacrimi de generozitatea ardelenilor și frumusețea orașelor din Ardeal: „Nu o să credeți ce mi s-a întâmplat”


Un cetățean american a fost impresionat de generozitatea ardelenilor și a povestit, printre lacrimi, o întâmplare cu adevărat emoționantă, pe care a trăit-o în Alba Iulia.

Turistul american a fost vizibil măgulit de gestul unor români pe care i-a întâlnit în timp ce vizita Alba Iulia. Americanul a povestit pe pagina sa de TikTok, care este urmărită de aproape 60.000 de oameni și are 1,5 milioane de aprecieri, cum a fost tratat în țara noastră, fiind vizibil impresionat de generozitatea românilor.

Generozitatea românilor, nefiltrată. Nu o să credeți ce mi s-a întâmplat. Am luat cina la restaurantul Dante, unul dintre cele mai scumpe, și o româncă a venit la mine și mi-a spus: te știu de pe TikTok. A venit și soțul ei… Mi-am terminat masa… și am mâncat mult, pentru că îmi era foarte foame, apoi chelnerul mi-a spus că nu trebuie să plătesc nimic pentru că au plătit pentru mine. Cred că a fost minimum 30 de dolari, ceea ce e scump. A fost foarte, foarte generos din partea lor și mi-au făcut zilele însingurate în România mai ușoare, îmi vine să plâng acum”, a spus bărbatul.

Turistul a fost surprins și de frumusețile Sibiului

Înainte de a ajunge la Alba Iulia, americanul a vizitat și orașul Sibiu, unde s-a simțit, de asemenea, foarte bine. Mai mult, străinul a lăudat condițiile din Sibiu și le-a comparat cu cele întâlnite în Statele Unite ale Americii, Franța și Germania.

În plus, turistul a fost încântat de curățenia care există în hotelurile din România, dar și de prețurile mici de cazare, banii plătiți pentru vizita lui în Sibiu valorând, spune el, cât jumătate din cât l-ar fi costat în țările amintite.

Doar ce m-am cazat în această casă frumoasă. Este o casă veche de 250 de ani. Îmi plac grinzile. Uitați-vă la culori și la detalii! Cine zice că românii nu au gusturi bune la amenajări interioare? Și cărți, desigur, le place să citească. Oh, cât m-a costat? 34 de dolari pe noapte. Și când te gândești că am plătit 70 de dolari pe noapte în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania”, a spus turistul american în videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de TikTok, potrivit adevarul.ro.

Comentarii Facebook