Miercuri 24 Aprilie

Hotelierii din Poiana Brașov se plâng că nu au câștigat bani după Massif. Nici nu e de mirare la ce ”scoruri” practică


Hotelierii din Poiana Brașov se plâng că nu au avut mari încasări de pe urma Festivalului Massif, pentru că tinerii au optat pentru cazări în Brașov.

Roxana Cojocea, președinta Organizației Patronale de Turism Poiana Brașov, a spus că lucrurile vor fi analizate în cadrul unei ședințe.

Festivalul nu a generat venituri pentru agenții economici din Poiana Brașov, pentru că majoritatea participanilor au fost tineri care s-au cazat în Brașov, în apartamente, prin AirBNB. Nici locațiile Food&Bar (restaurantele și cafenelele – n. red) nu aua vut foarte mult de câștigat. Vineri vom organiza o întâlnire în cadrul patronatului și vom vedea ce concluzii vom trage. Deocamdată, la prima vedere, nu ni s-a părut un eveniment organizat pentru turiști, ci pentru brașoveni”, a explicat Cojocea, care a transmis că, totuși, organizarea a fost foarte bună.

Se desprind câteva concluzii pozitive – iată că se poate să urci în Poiană, cu mașina, doar cu voucherul de cazare, în rest cu autobuzul. Am putea aplica asta și pe viitor, pe 1 ianuarie, de exemplu, când stăm în trafic cu orele ca să ajungem în Poiana Brașov. Pe partea de imagine nu poți spune că a fost un câștig, pentru că lumea știa deja de Poiana Brașov. Line-up-ul, de exemplu, a fost construit pentru oameni care nu se cazează în Poiana Brașov. Trebuie văzut ce să facem în viitor, pentru că dacă facem un festival doar pentru brașoveni, acesta se poate organiza chiar în oraș, nu trebuie să urcăm în Poiană pentru asta”, a mai spus aceasta, pentru bizbrasov.ro.

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, în cele 3 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov. Peste 100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la cele 3 scene de la baza pârtiei și la cele 3 apres-ski-uri partenere: Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif.

Festivalul MASSIF, succes chiar de la prima ediție. Câți festivalieri au participat - FOTO

Comentarii Facebook