Joi 30 Martie

Ardelean reținut pentru că a omorât câinele vecinului într-un mod brutal


Un bărbat din Bihor, bănuit că ar fi ucis cu intenție, câinele unui vecin, a fost reținut de polițiștii de la protecția animalelor.

Vineri, 3 martie a..c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 31 de ani, din localitatea Sălard, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de la protecția animalelor îl bănuiesc pe acesta că, la 1 ianuarie a.c., în jurul orei 00.00, în timp ce se afla pe raza localității bihorene Sălard, ar fi lovit cu un corp contondent, câinele unui vecin, la nivelul capului, în mod repetat, cu intenție, provocându-i leziuni care au condus la decesul animalului.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. 

Comentarii Facebook