Trei elevi de clasa a VII-a au devastat o clasă, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Profesorii au rămas înlemniți


Incident revoltător într-o școală din Sighetul Marmției, județul Maramureș. Trei elevi de clasa VII-a au devastat o sală de clasă după ce ar fi întârziat mai bine de o oră de la începerea cursurilor. Colegii elevilor cât și câțiva profesori, bănuiesc că adolescenții ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de prezentarea la ore. 

Incidentul s-a petrecut luni, 14 februarie, în jurul orei  nouă. Cei trei adolescenți, elevi la  Școala Generală "Ioan Mihali de Apșa" din Sighetul Marmației, au venit la școala puși pe harță.După ce s-au îmbrâncit de mai multe ori, cei trei au spart mai multe mese și scaune din clasă. Totul s-a întâmplat sub privirile celorlațti colegi și a profesorilor din unitatea de învățământ. După ce „și-au terminat treaba” din clasă, elevii au ieșit pe holul școlii și au început să urle și să deranjeze celelalte ore în curs. 

Potrivit Antena 3, părinții celor trei copii au fost chemați astăzi, 15 februarie, la școală pentru a se discuta gravul incident. Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a fost sesizat despre incident și așteaptă măsurile luate de conducerea unității de învățământ.

Poliția nu a fost sesizată în urma acestui incident. 


Comentarii Facebook