S-au îmbrăcat ca de plajă - Un influencer din Apuseni critică vestimentația purtată la nuntă de Smiley și Gina Pistol - FOTO


Vestimentația purtată la nuntă de Gina Pistol și Smiley a fost analizată de Voicu Ienci, un influencer din Brad, cunoscut în media din Ardeal. 

Acesta a spus că vedetele trebuie să fie atente la vestimentație, pentru că atrag atenția și influențează masele. 

De ce e important sa fim atenti la cum se imbraca persoanele publice? M-am gandit la asta in contextul imaginilor de la recenta nunta a lui Smiley ...

V-a placut costumul lui de mire? Va place echiparea lui Dragnea din primii ani de politica? Ce parere aveti de accesoriile de pe Lady Gaga sau de hainele fotbalistilor? Va place echipamentul lui Salam sau Adi Copilul Minune?

Multi spun ca e pacat sa comentăm degeaba, ca nu e treaba nimanui, ca fiecare sa isi vada de propriul sifonier.

Nu cred ca e asa, ci dimpotriva, responsabilitatea este maxima pentru o persoana publica atunci cand se gandeste ce pune pe ea.

De ce? Foarte simplu, pentru ca poate sub 1% din populatia globului e stapana pe reguli estetice, are simtul culorilor, echilibrul si adecvarea in momentele zilei si ocaziile purtarii unei haine. Restul sunt doar maimute nemanierate si imitative, iar cand maimutele imita alte maimute, negasind oameni la indemana, iese dezastrul estetic al lumii prezente, un spectacol suprarealist al absurdului inotator in rahatul denumit viziune moderna si trend.

Da, persoanele publice fabrica trendul, adica un fel de imitatie pe nemestecate, fara sens si minim inteles si rost. Asa avem astazi obeze in colanti si slabanoage in panze de corabii in bataia vantului, grasi epilati pe pieptul cu lant de aur, glezna feciorelnica in pantofii decupati ai lui Muc cel Mic si sprancene de Cruella, slabanogi efeminati cu freze mai mari decat latimea umerilor, plavani cu pleata soioasa sau impletita in adolescenta si spalata la maturitate.

Omenirea e creativa in insignifiantă măsura și imitativă aproape în întreg, iar Smiley ar fi trebuit sa aiba maturitatea sa inteleaga lucrul asta. Gina a fost un pic mai atentă, doar ca nu era ocazie de plajă …”, a comentat Voicu Ienci.

Comentarii Facebook