Pistol folosit într-un bloc din Hunedoara. Un bărbat a tras ca să se apere de un vecin


Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul  Vulcan, s-a deplasat marți, 9 februarie, la sediul Poliției Municipiului Vulcan pentru a reclama faptul că, în noaptea de 08/09.02.ac, a avut un conflict cu un vecin în vârstă de 30 de ani, din Vulcan (care ar fi lovit cu un topor in usa acestuia). 

Bărbatul a mai declarat că astăzi,  în momentul în care a revenit la domiciliu, a fost așteptat în casa scării de  bărbatul de 30 de ani, care avea asupra sa o bâtă de baseball și îi adresa amenințări. 

La rândul său, bărbatul de 30 de ani a sesizat Poliția Municipiului Vulcan cu privire la faptul că în timp ce se afla în casa scării, în urma unui conflict spontan cu un vecin, acesta a scos un pistol și a tras asupra lui trei focuri. 

In urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că pistolul a fost folosit de către vecinul de 35 de ani, cu care acesta a avut conflictul (pistolul a fost a fost ridicat de anchetatori, in vederea expertizarii). 

Bărbatul de 30 de ani a fost transportat în stare de conștiență la Spitalul din Vulcan, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

In cauză, polițiștii  au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de  loviri sau alte violențe, amenințare, nerespectarea  regimului  armelor și munițiilor și distrugere.

Comentarii Facebook