O gravidă a murit într-un accident produs între Dej și Bistrița - VIDEO cu impactul devastator


O femeie gravidă a murit în urma unui accident de circulație produs între Bistrița și Dej. Ea conducea mașina în care se mai afla soțul și fiul lor de 2 ani, cu toții mergând spre mare. 

Un alt șofer a intrat pe contrasens și i-a lovit frontal. 

Accidentul s-a produs în localitatea Sieu Măgheruș.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat patru victime, dintre care una, de sex feminin, încarcerată și inconștientă. Celelalte victime, doi adulți și un copil, erau în afara autoturismelor, conștiente și cooperante și nu prezentau leziuni care să le pună viața în pericol. 

Victima încarcerată a fost extrasă din habitaclul autoturismului de către ceilalți participanți la trafic, înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la locul solicitării. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, protocolul de resususcitare a fost început de medicul și asistentul medical din localitate și continuat de echipajele medicale. 

Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului. 

Două echipajde prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița – Năsăud au transportat băiețelul și pe cei doi bărbați la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiițor medicale.

Comentarii Facebook