Sambata 26 Octombrie

Internetul este periculos și pentru adulți! Cum a ajuns un bărbat din Ardeal să fie șantajat și să ceară după închiderea cazului


Internetul poate să fie periculos și pentru adulți, nu doar pentru copii și e nevoie doar de o atracție pentu a cădea în capcane, ajungând să fie chiar și șantajați. 

Spre exemplu, un bărbat din Alba a ajuns să fie șantajt de o persoană pe care a cunoscut-o în mediul online, a raportat cazul, dar a ajuns să ceară închiderea acestuia. 

Faptele s-au întâmplat spre sfârșitul anului 2023, când bărbatul din Alba a cunoscut o femeie pe Facebook. În timpul discuțiilor, bărbatul i-a trimis femeii mai multe filmări în care apărea nud, iar aceasta i-a cerut 3.000 de lei pentru a nu le publica în mediul online. 

Astfel, bărbatul a mers la poliție pentru a raporta cazul de șantaj. Acesta a fost audiat de oamenii legii, însă s-a constat, la scurt timp, că persoana care-l șantaja și-a dezactivat contul. 

După o perioadă, bărbatul a fost reaudiat, iar în timpul discuției cu oamenii legii a precizat că nu mai are pretenții pentru a continua ancheta.

Drept urmare, procurorii au cerut închiderea cazului. În data de 29 mai 2024, magistrații Judecătoriei Aiud au admis cererea procurorilor și au închis dosarul.

Comentarii Facebook