Incident teribil într-un cimitir din Mureș, o piatră funerară a căzut peste un copil, în timpul unei înmormântări


Scene de groază într-un cimitir din comuna Beica de Jos, județul Mureș, după ce o piatră funerară a căzut peste un copil de 12 ani, care era împreună cu familia la cimitir. Incidentul s-a produs în timp ce băiatul, dar și alți copii lăsați nesupravegheați au dărâmat mai multe cruci din marmură.

Potrivit poliției, incidentul s-a produs sâmbătă, într-un cimitir reformat din localitatea Beica de Jos, județul Mureș, unde mai mulți copii cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani, lăsați nesupravegheați, au rupt 13 cruci. Minorii veniseră cu părinții la cimitir, pentru a participa la o înmormântare. Copiii au început să se joace și să dărâme crucile, iar la un moment dat una dintre pietre a căzut peste un băiat. A suferit răni grave, fiind transportat de urgență la Reghin, iar apoi la Târgu Mureș. Cel care a alertat poliția a fost chiar preotul reformat,  care, în timpul înmormântării, a auzit cum cad pietrele funerare, scrie Observator

„Sperăm să nu se mai întâmple asemenea lucruri. Am văzut crucea, era plină de sânge. Băiatul rănit este la spital, la Târgu Mureș", a declarat Maria Moldovan, primarul comunei. Poliția a întocmit dosar penal în acest caz.

Comentarii Facebook