Bărbat, găsit spânzurat într-o magazie, de pompierii care au venit să stingă incendiul care a cuprins casa


Un incident șocant a avut loc în Alba, unde pompierii care au venit să stingă incendiul care cuprinsese o casă, l-au găsit spânzurat într-o magazie pe proprietarul acesteia. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Garda de intervenţie Sebeş, în cooperare cu SVSU Vinţu de Jos, a fost solicitată să intervină pentru localizarea şi stingerea unui incendiu la o locuinţă din satul Valea Goblii, comuna Vinţu de Jos, scrie Agerpres.

La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperişul unei locuinţe. A ars acoperişul pe aproximativ 40 de metri pătraţi. Din nefericire, o persoană de sex masculin, posibil proprietarul, care locuia ocazional în acea locuinţă, a fost găsită spânzurată într-o anexă din proximitatea locuinţei, anexa nefiind afectată de incendiu", au precizat cei de la ISU Alba.

Pentru stingerea focului s-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă. Cauza probabilă a incendiului este acţiunea intenţionată, au precizat reprezentanţii ISU Alba. 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook