Caz șocant în Ardeal! Bebeluș născut acasă, asfixiat de mamă. L-a aruncat apoi într-un canal cu apă


O mamă din judeţul Satu Mare a fost plasată sub control judiciar după ce şi-a asfixiat bebeluşul şi l-a aruncat într-un canal din spatele casei, informează, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, potrivit Agerpres.

Din probatoriul administrat în cauză rezultă că, în noaptea de 1-2 martie 2023, după ce a născut la domiciliul din localitatea Călineşti Oaş, satul Coca, nr.119, judeţul Satu Mare, un nou născut de sex feminin, născut viu şi viabil, suspecta G. L. a ucis nou-născutul, prin obstrucţionarea orificiilor respiratorii cu un corp moale, după care l-a aruncat pe acesta într-un canal de apă situat în spatele imobilului de domiciliu, în urma acestor activităţi rezultând decesul nou-născutului, care s-a datorat asfixiei mecanice", precizează un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Procurorul de caz a emis ordonanţă de luare a măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de femeia cercetată pentru uciderea nou-născutului.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare - Serviciul de Investigaţii Criminale.

Comentarii Facebook