Un șofer beat din Bistrița-Năsăud a lovit cu mașina 4 copii care mergeau regulamentar pe marginea drumului, apoi s-a oprit într-o grădiniță


Mai mulți copii au ajuns la spital în stare gravă în urma unor accidente cumplite, care au avut drept cauze neatenţia, conducerea sub influenţa alcoolului sau viteza excesivă. În Bistriţa-Năsăud un şofer băut a intrat într-un grup de copii care mergeau pe marginea şoselei.

Inconştienţă fără margini. De asta a dat dovadă un bărbat de 34 de ani din localitatea Budacul de Sus, judeţul Bistriţa-Năsăud, care nu doar că s-a urcat beat la volan, dar l-a luat cu el şi pe fiul său, de 11 ani. N-a ajuns departe. După doar câţiva kilometri, cu simţurile amorţite de alcool, n-a mai putut frâna când în faţă i-au apărut patru copii care mergeau pe marginea drumului. I-a luat în plin, după care s-a oprit cu maşina într-o grădiniţă din apropiere. 

Era țeapăn. A fost rupt de beat şi drogat. Da, a fost băut. A fost băut că nu a putut ieşi pe picioarele lui. L-a pus pe targă. Era beat bine. Cu toţi colegii lui, prieteni de-ai lui, care erau acolo. Cu copilul minor şi-n maşină, cu copilul”, a declarat un martor. 

Patru copii, spulberați de un șofer beat în Bistrița-Năsăud

În autoturismul implicat în accident se aflau un bărbat în vârstă de aproximativ 34 de ani şi un minor în vârstă de aproximativ 11 ani. Autoturismul a acroşat cinci pietoni care se aflau în afara părţii carosabile, copii cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani. În total, la spital au fost transportate şase persoane”, a declarat reprezentantul ISU Bistrița-Năsăud. 

Din fericire, minorii care au fost loviţi de maşina la volanul căreia s-a urcat bărbatul băut nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol. Când au auzit bubuitura puternică, localnicii au ieşit din case.

Copiii au fost găsiți întinși pe pământ, plini de răni.


Comentarii Facebook