Miercuri 29 Martie

Fată de 13 ani răpită cu un BMW alb. Polițiștii s-au blocat când au văzut cine e autorul


O fată de 13 ani din Sibiu a fost răpită miercuri seara, 9 februarie, în jurul orei 21:20.

Fetița de 13 ani, Căldărar Maria, din localitatea Tălmaciu, județul Sibiu, a fost luată cu forța de patru persoane necunoscute din curtea unui imobil din localitatea Tălmaciu.

Fata răpită din Sibiu era în curtea casei

Fata a fost introdusă într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

Poliția a declanșat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză.

Joi, 10 februarie, în jurul orei 14.10, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au reușit depistarea minorei Căldărar Maria, în municipiul Sibiu. 

Este posibil ca fata să fi fost răpită conform tradițiilor romilor

Minora nu a fost victima vreunei infracțiuni comise cu violență. În aceste condiții, alerta de răpire este ridicată.

La sediul IPJ Sibiu a fost condus un tânăr de 13 ani, în prezența căruia se afla minora la momentul depistării, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs răpirea acesteia, stabilirii tuturor persoanelor implicate și luării măsurilor legale care se impun.

Dorin Cioabă, regele autoproclamat al romilor: Fata era măritată și a fugit de fapt de acasă

Dorin Cioabă, regele autoproclamat al romilor, a spus că Maria Căldărar, fata de 13 ani din Tălmaciu, ar fi fugit de fapt cu un alt băiat, ea fiind măritată de un an, după cutuma romilor, cu un băiat de 13 ani, la care și locuia în Tălmaciu.

Am vorbit cu liderul nostru de la Tălmaciu. Problema este că fata răpită este o fată măritată și de fapt nu este o răpire, ci ea a fost de acord să fugă cu un alt băiat. Ea practic a plecat de la soțul ei din Tălmaciu, ea e din Porumbacu, practic a fost cu voia ei. Ea a mai avut încă o altă plecare de acasă, tot cu acest băiat”, spune Dorin Cioabă. 

Regele autoproclamat al romilor a mai spus că fetei ”nu i-a plăcut soțul și a ținut legătura cu celălalt, pe Facebook”, conform turnulsfatului.ro.

Comentarii Facebook