Director din Alba, mesaj tranșant pentru austrieci! Unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din țară NU mai prelungește contractele cu ei


Voicu Vușcan, administrator al firmei de mezeluri Elit SRL, unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din țară, este hotărât să rupă orice legătură cu partenerii austrieci. Decizia radicală vine în urma opunerii vehemente și nefondate a Austriei față de aderarea României la spațiul Schengen.

Dacă se întâmplă ceea ce toata lumea prefigurează, după ziua de astăzi, nu îmi va fi dor de Viena, de ski în Austria, de OMV, Petrom, Omniasig, Raiffeisen, BCR, Pfanner, Atomic, Fischer, Frey Wille, Julius Meinl, Humanic, Red Bull, Swarovski. Am fost buni 30 de ani sa platim dobanzi băncilor austriece, sa le dăm pe nimic petrol, gaze și păduri, să cheltuim la Parndorf și ski în Austria. 

De la 1 Ianuarie, nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firma cu actionariat austriac. Poate aceasta palma, pe care o luăm azi, va reuși sa ne trezească, și să nu mai fim acel popor de tampiti, despre care vorbea Petre Tutea. În Schengen sau inafara lui, pentru majoritatea dintre noi nu conteaza prea mult, nu ne schimbă viața în niciun fel, dar dacă ne simțim mândri că suntem români, este momentul să întoarcem foaia, și să lovim fiecare dintre noi, cu armele pe care le avem.”, spune Voicu Vușcan, 43 de ani, administratorul și directorul companiei Elit SRL, pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că Miniștrii de Interne din Uniunea Europeană nu reușesc să se pună de acord, în unanimitate, pentru aderarea României, Bulgariei și Croației la spațiul Schengen. Negocierile continuă separat, iar Germania amenință să blocheze accesul Croației în Schengen dacă veto-ul cu care Austria a amenințat România nu este ridicat.

Comentarii Facebook