A murit și cea de-a patra victimă a tragicului accident din Sibiu. Cristina avea 15 ani, iar inima ei va bate acum în pieptul altei persoane


A murit și cea de-a patra victimă a cumplitului accident din Sibiu de duminică. O familie întreagă venită din Spania a pierit la noi în ţară.

Este vorba despre mezina familiei de spanioli, în vârstă de 15 ani, care şi-a pierdut viaţa după câteva zile de comă la spital. Mama, tata și prima fiică au murit pe loc, iar cea de-a doua fată a murit la spital. Cristina, în vârstă de 15 ani, îşi vizita sora mai mare, studentă la Sibiu, când impactul violent a destrămat întreaga familie, notează Antena 3 CNN.

Accidentul a avut loc pe DN1, la Hula Bradului, județul Sibiu. În urmă cu câteva zile, un bărbat de 67 de ani, o femeie de 55 de ani și fiica lor de 21 de ani au murit în urma impactului violent. Mezina familiei, Cristina, de 15 ani a fost internată în comă câteva zile. Cu toţii se aflau în vacanţă în România. Închiriaseră o maşină şi se îndreptau spre Sibiu, în momentul când pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Bradu au fost izbiţi în plin de un alt autoturism, notează sursa citată.

foto.jpeg

Şoferul vinovat este un gorjean de 63 de ani. Din informaţiile poliţiştilor, acesta intrase într-o depăşire neregulamentară, peste marcajul longitudinal continuu şi a ajuns pe contrasens unde a lovit frontal autoturismul în care se afla familia de spanioli. Din impact, maşina acestora a fost proiectată într-un alt autoturism care circula în spate.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a anunțat, astăzi, că mai multe echipe de medici din România, Germania și Elveția au participat, la o prelevare de organe de la fata în vârstă de 15 ani. Acum, inima ei va bate în pieptul altei persoane.

Comentarii Facebook