Cum a rupt firele de înaltă tensiune de la calea ferată un șofer AIURIT! Sunt afectate și trenurile care vin spre Cluj - VIDEO


Un utilaj cu braț hidraulic a rupt firele de contact de la o trecerea la nivel cu calea ferată din Mediaș, iar trenurile care veneau spre Cluj-Napoca au rămas blocate în câmp.

Un utilaj hidrauluic a rupt ambele fire de contact de la trecerea la nivel cu calea ferată situată în MEDIAȘ, la km 330+309, liniile de contact având rolul de a asigur alimentarea cu energie electrică a trenurilor, pe intervalul DUMBRĂVENI - MEDIAȘ!

Până la remedierea deranjamentului, care necesită înlocuirea liniei de contact pe ambele fire de circulație, între DUMBRĂVENI și MEDIAȘ, următoarele trenuri de călători vor circula doar pe un singur fir, din ambele sensuri, dublate cu o locomotivă Diesel: IR 12734 din stația MEDIAȘ; IR 12735 din stația DUMBRĂVENI;  R 3536 circulă cuplat cu R 2563 din stația MEDIAȘ.

Transmitem scuzele necesare călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident și le mulțumim pentru înțelegere, asigurându-i totodată de faptul că, personalul feroviar al SRCF Brașov intervine deja la fața locului cu două drezine pantograf pentru remedierea defecțiunilor cauzate de utilajul respectiv și reluarea circulației feroviare în condiții normale, în cel mai scurt timp” precizează cei de la CFR Infrastructura.

Comentarii Facebook