Vineri 9 Decembrie

Caz halucinant în Târgu Mureș! O tânără de 18 ani, împuşcată cu bile metalice în timp ce mergea pe stradă


Zgomotul de armă i-a alarmat pe localnicii unui cartier din Târgu Mureș. O tânără care mergea după apă la un vecin s-a trezit cu fața plină de sânge. Fata susține că a suferit mai multe răni la cap după ce ar fi fost împușcată, pe stradă, cu bile metalice. 

O Dacie Duster de culoare albă a oprit în dreptul tinerei de 18 ani, iar șoferul a tras cu un pistol în dreptul ei. Aceasta a fost lovită în față și în cap. Locatarii au ieșit afară când au auzit țipetele femeii și zgomotul de armă și s-au îngrozit. Oamenii spun însă că locul era întunecat și nu au reușit să vadă mare lucru, scrie Antena 3.

La data de 25 septembrie a.c., în cursul nopții, polițiștii din Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost rănită cu niște bile metalice. Polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș, împreună cu Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la locul indicat, pentru cercetarea la fața locului, constatând că o femeie, care se afla pe o stradă din Târgu Mureș, a fost rănită cu niște bile metalice, propulsate dintr-un dispozitiv neidentificat până în prezent.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bilele metalice în cauză au destinație industrială și nu fac parte din categoria munițiilor letale sau neletale. De asemenea, la fața locului, s-a deplasat și o ambulanță, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale, aceasta refuzând să fie transportată la spital, pentru efectuarea de investigații suplimentare. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale în consecință", se arată în comunicatul Poliţiei Mureş.

Pistolarul a fost arestat pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook