Bărbat luat la bătaie cu mătura de soţie. Soțul „vinovat” pentru că a hrănit animalele fără ştirea ei


Un bărbat dintr-o localitate din Bistrița-Năsăud a fost snopit în bătaie cu mătura de soția sa. Femeia și-ar fi ieșit din minți când a văzut că bărbatul hrănea animalele din gospodărie fără să o anunțe acest lucru. 

O femeie de 23 de ani din comuna Ilva Mare, Bistrița-Năsăud și-a bătut soțul cu coada de la mătură pentru că a hrănit animalele din gospodărie, fără să o anunțe.  Enervată la culme, femeia a sărit la soțul ei cu coada măturiii și l-a lovit de mai multe ori. La întreaga scenă a asistat și fetița lor de doar un an și jumătate

Bărbatul nu a cerut ordin de protecție împotriva soției sale

Deși a fost bătut zdravăn, bărbatul a refuzat să meragră la spital, nu a depus plângere la poliție și nici nu a cerut ordin de restricție. Cazul este anchetat de poliţişti care au deschis dosar penal pentru violenţă în familie.

Din primele date, un bărbat de 34 de ani, din localitate, ar fi fost agresat fizic de către soția acestuia în urma unui conflict spontan. În urma agresiunii bărbatul a refuzat transportul la spital, refuzând de asemenea și emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva femeii. Polițiștii continua cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violenta în familie”, a precizat pentru bistrițeanul.ro, Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.


Comentarii Facebook