Marti 31 Ianuarie

Bihor: Bărbat căutat în Franța pentru proxenetism și trafic de persoane, depistat la Oșorhei


Un bărbat urmărit internațional, căutat de autoritățile din Franța pentru trafic de persoane și proxenetism, a fost depistat la Oșorhei, de către polițiștii bihoreni.

Miercuri, 28 ianuarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Oșorhei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, urmărit internațional.

Autoritățile din Franța au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de proxenetism și trafic de persoane, pe teritoriul Franței.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene - Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe acesta unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele acestora ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene, iar joi, 28 ianuarie a.c., va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autorităţile franceze.

Comentarii Facebook