Angajatul unei fabrici din Jucu, găsit fără suflare în casă, după ce a adormit cu aragazul pornit. Colegii de muncă au alertat autoritățile


Doi frați din județul Mureș au fost găsiți fără viață în casa părintească, după ce au făcut greșeala să adoarmă cu aragazul pornit și geamurile  închise. 

Unul dintre bărbați lucra ca operator la o linie de caserare a unei fabrici din Jucu, județul Cluj. Acesta nu a mai fost văzut de la mijlocul săptămânii trecute. El locuia într-un apartament, împreună cu fratele său, în localitatea Sărmașu din județul Mureș, aproape de limita cu județul Cluj.

Zile întregi cei doi nu au mers la muncă și nici nu au răspuns la telefon, așa că, în final, colegii de serviciu au sunat la 112. Cei doi frați, în vârstă de 48 respectiv 58 ani, locuiau împreună de mai muți ani într-un apartament din localitatea Sărmașu, locuință rămasă de la părinți.

Au murit în somn, după ce au lăsat aragazul pornit pentru a se încălzi

Alerta s-a dat abia după ce aceștia au lipsit nemotivat de la serviciu și au ridicat suspiciuni printre colegii de muncă. Colegii spun că  bărbatul care lucra în Jucu era o  persoană muncitoare care nu lipsea fără motiv de la muncă și anunța mereu când apărea o problemă, iar acest lucru le-a dat de gândit celor din jur. 

După ce pompierii au reușit să intre în apartament, cei doi au fost găsiți fără suflare în una din camere, iar în locuință era o căldură insuportabilă. Aragazul era pornit, cel mai probabil pentru ca cei doi să se încălzească la el, iar geamurile erau închise.

Trupurile celor doi au fost preluate de medicii legiști. Din primele date, aceștia ar fi murit în somn, intoxicați cu monoxid de carbon, potrivit Știrile Pro Tv. 


Comentarii Facebook