Duminica 28 Aprilie

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vremea 15 ianuarie - 28 ianuarie 2024!


Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Intervalul va fi caracterizat de alternanțe termice semnificative. În prima zi media regională a maximelor va fi de 5 grade, iar a celor minime de -2...0 grade, apoi va urma o răcire de scurtă durată în care temperaturile diurne nu vor mai trece de 1...2 grade, iar în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, local va fi ger cu o medie a minimelor de -8 grade. Încălzirea estimată pentru mijlocul săptămânii va însemna o creștere a temperaturilor maxime până la o medie de 7...8 grade și minime ce vor deveni ușor pozitive în dimineața zilei de vineri (19 ianuarie). 

Ulterior vremea se va răci, astfel încât în perioada 20 – 23 ianuarie, media temperaturilor maxime va fi de -2...0 grade, iar a celor minime de -12....-10 grade, însă după această perioadă este posibilă o nouă încălzire, astfel că pe timpul zilelor sunt estimate maxime de 2...4 grade, iar noaptea valori în general de -5...-3 grade.

Temporar vor fi precipitații la începutul intervalului, în 19 și 20 ianuarie, iar cu o probabilitate destul de ridicată și după 23 ianuarie. 

Comentarii Facebook