Duminica 28 Aprilie

A murit un mare taragotist al Ardealului. Fiica artistului răpusă de durere: ”Vreau să urc la Dumnezeu să te aduc înapoi”


Georgiana Vița a anunțat că tatăl ei, celebrul Petrică Vița, a murit după o internare la Viena.

Petrică Vița a murit, la vârsta de 57 de ani, după ce timp de șase ani a luptat cu cancerul.

Nuuuu, tati!!!! Nuuuuuu!!! Vreau să urc la Dumnezeu să te aduc înapoi. Te iubesc din toate viețile! Vei rămâne tata meu mereu! Dumnezeu să te aibe în paza lui! Ce mă fac eu fără tine?! Vreau să știe o lume întreagă, ai fost cel mai bun tată din lume! Te iubesc, tati meu!”, a scris Georgiana Vița, pe Facebook.

Petrică Vița a fost diagnosticat cu cancer de piele. Familia a cerut ajutor de la toată lumea pentru ca artistul să primească un tratament performant, dar totul a fost prea târziu.

O săptămână de spitalizare costă 60.000 de euro.

Cu toții îl susținem pe maestrul taragotului, Petrică Vița. De o viață mângâie inimile oamenilor prin muzica pe care o cântă, iar in rândul prietenilor este extrem de iubit pentru omul bun care este.

Până acum nu s-a făcut publică problema lui de sănătate cu care se confruntă de 6 ani. Boala a fost ținută sub control până în ultimele luni. Din păcate, situația s-a agravat și a avut nevoie de un tratament mai puternic, iar în acest moment se află la Viena. Pentru cancerul de piele cu care se confruntă este nevoie de un tratament special, iar costurile sunt uriașe.

Noi vrem să ajutăm familia care se luptă din răsputeri sa țină pasul cu aceste costuri enorme. Tratamentul este unul de lungă durată și costurile sunt de aproape 60.000€ pe săptămână, în cazul în care va necesita spitalizare permanentă. Ne dorim ca el sa se facă bine și pe lângă rugăciune, orice sprijin contează. Cine dorește și poate să ajute cu ceva, aveți la dispoziție următoarele conturi”, scria caon.ro.

Comentarii Facebook