Un ardelean a încercat să înșele polițiștii cu un permis obținut de pe internet. Bărbatul i-a păcălit pe falsificatorii de la care l-a comandat


Un bărbat din Satu-Mare a crezut că poate să scape de școala de șoferi printr-o metodă din ce în ce mai folosită în România, cea a achiziționării unui permis fals de pe internet.

Schema nu a ținut însă deoarece a fost prins de polițiștii sătmăreni în timp ce conducea pe un drum din județ, informează Presasm.ro

Odată oprit, polițiștii i-au cerut documentele printre care și permisul, bărbatul spunându-le că nu are actul la el, dar are o fotografie cu acesta, însă telefonul îi este închis. Bărbatul a fost condus la postul de poliției unde și-a încărcat telefonul și le-a arătat poza agenților, aceștia constatând că documentul nu este original. 

Bărbatul le-a spus autorităților că a comandat permisul de pe un site iar falsificatorii i-au cerut 600 de euro și o poză. Bărbatul nu a vrut să le dea banii până ce s-a văzut cu permisul în mână, astfel, a primit o poză de la falsificatori care confirmă că acesta există. Bărbatul a decis să folosească poza primită, ca document și să nu le mai dea banii sau să le răspundă la mesaje falsificatorilor. 

Bărbatul s-a ales cu un dosar penal.


Comentarii Facebook