3 case s-au făcut scrum în prag de sărbători, la Brașov


Două case au ars în proporție de 90 la sută, iar alta are acoperișul distrus de foc, în urma unui incendiu care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cartierul Schei, din Brașov.

Potrivit ISU Brașov, incendiul a izbucnit în jurul 00.15. Pompierii au intervenit imediat cu șase autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de salvare la înălțime și un echipaj SMURD.

Când au ajuns echipajele la fața locului 3 case erau cuprinse de flăcări și exista pericolul de extindere și la alte proprietăți situate în imediata apropiere. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului iar accesul în zonă s-a făcut cu dificultate. După o luptă cu flăcările de aproximativ 5 ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, transmit, sâmbătă dimineață, reprezentanții ISU Brașov.

Două case au ars în proporție de 90%, iar la a treia a ars acoperișul.

Pompierii au reușit să preîntâmpine extinderea flăcărilor și la alte case din apropiere.

Două persoane, proprietari ai unor case la care exista pericol de extindere a incendiului, au suferit atac de panică și au fost asistate medical la fața locului de către personalul SMURD.

Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului.


Comentarii Facebook