Duminica 29 Mai

3 case s-au făcut scrum în prag de sărbători, la Brașov


Două case au ars în proporție de 90 la sută, iar alta are acoperișul distrus de foc, în urma unui incendiu care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cartierul Schei, din Brașov.

Potrivit ISU Brașov, incendiul a izbucnit în jurul 00.15. Pompierii au intervenit imediat cu șase autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de salvare la înălțime și un echipaj SMURD.

Când au ajuns echipajele la fața locului 3 case erau cuprinse de flăcări și exista pericolul de extindere și la alte proprietăți situate în imediata apropiere. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului iar accesul în zonă s-a făcut cu dificultate. După o luptă cu flăcările de aproximativ 5 ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, transmit, sâmbătă dimineață, reprezentanții ISU Brașov.

Două case au ars în proporție de 90%, iar la a treia a ars acoperișul.

Pompierii au reușit să preîntâmpine extinderea flăcărilor și la alte case din apropiere.

Două persoane, proprietari ai unor case la care exista pericol de extindere a incendiului, au suferit atac de panică și au fost asistate medical la fața locului de către personalul SMURD.

Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului.


Sondaj de opinie

Sunteți de acord ca CFR Cluj să joace pe Cluj Arena?

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook