Terapia Dracula cel mai nou tratament împotriva îmbătrânirii


"Terapia Dracula" constă în injectarea în muşchii feţei a unui ser extras din sângele pacientului, îmbogăţit cu vitamine şi aminoacizi.

Terapia S3 - prescurtarea de la Stimulated Self Serum Therapy - a fost introdusă în Marea Britanie de medicul estetician francez Daniel Sister, care lucrează în prezent la Londra. Aceasta este considerată cea mai "fierbinte" noutate din domeniul tratamentelor cosmetice împotriva îmbătrânirii, informează Daily Mail.

Medicul recoltează o cantitate mică din sângele pacientului. Apoi separă celulele roşii de ser şi trombocite. După ce sunt adăugate vitamine şi aminoacizi, serul îmbogăţit este reinjectat în muşchii feţei.

Noul ser stimulează refacerea ADN-ului celular, vindecă cicatricele şi face ca pielea uscată, ridată şi lipsită de strălucire să întinerească pe cale naturală, fără a avea nevoie de substanţe chimice sau de proceduri cosmetice dureroase, precum intervenţiile locale cu laser sau peeling-ul facial.

Un alt studiu american recent a sugerat faptul că prin injectarea unui ser bogat în trombocite se poate obţine o recuperare mai rapidă a rupturilor de muşchi suferite de sportivi. Acesta este îmbogăţit cu diverşi factori de creştere şi cu proteine naturale.

Medicul francez a decis să combine terapia serului îmbogăţit cu trombocite cu tradiţionala "mezoterapie". Astfel, pe lângă injecţii subcutanate în zonele de ţesut moale îmbătrânit se vor injectara şi mai multe doze mici de vitamine şi minerale în straturile superficiale ale pielii.

Comentarii Facebook