USL Cluj: Guvernul Ponta şi-a respectat promisiunile

 

USL Cluj consideră că Guvernul Ponta a reuşit să se ţină de angajamentele luate în numele USL, în primele şase luni de guvernare dar a avut şi curajul de a lua decizii grele.

"Victor Ponta trebuie să fie în continuare premierul României, pentru că a aratat în mai puţin de şase luni capacitatea de a performa în această funcţie, într-un context economic dificil, cu un preşedinte ostil şi cu o viaţă politică internă tumultoasă", a declarat dl. Remus Lăpuşan, Preşedintele PSD Cluj.

Reprezentanţii USL Cluj cred cu tărie că activitatea acestui guvern este lăudabilă pentru că nu a avut niciun scandal de corupţie şi a reuşit să repare din nedreptăţile produse de PDL.

"Economia stabilizată şi în creştere, noile măsuri pentru creşterea locurilor de muncă, oprirea austerităţii pentru cei loviţi (salariaţii şi pensionarii îşi primesc banii înapoi, indemnizaţia pentru mame a crescut de la 75 la 85%), sectoarele strategice au fost susţinute (cazul Hidroelectrica, în domeniul sănătăţii se redeschid 17 spitale şi centre regionale aceasta însemnând deblocarea a 3800 posturi în sănătate), protejarea marilor companii naţionale (repornirea activității la Oltchim, salvarea Poştei Române) sunt doar câteva argumente pentru care acest cabinet şi-a câştigat încrederea românilor", susţin reprezentanţii USL Cluj.

Comentarii Facebook