Walter l-a demis pe Ogăraru. Cine vine antrenor: Reghecampf, Adrian Falub sau Cristi Pojar

 

Florian Walter, patronul U Cluj, l-a demis pe George Ogăraru de pe banca tehnică a Universității Cluj pentru rezultatele slabe din ultimele meciuri. 

 

U Cluj a primit 6 goluri în ultimele două meciuri și urmează o partidă extrem de importantă, duelul din semifinala Cupei României cu CFR Cluj. 

 

Florian Walter a negociat în ultimele zile aducerea ca antrenor al U Cluj a lui Laurențiu Reghecampf, demis de arabi. Acesta a refuzat oferta, iar surse din anturajul echipei spun că Reghe nu a vrut să își asume riscul unui eșec, mai ales că nu cunoaște jucătorii și ar fi prea puțin timp să îi motiveze pentru duelul cu CFR Cluj. 

 

Walter l-a contactat rapid pe Adrian Falub și staful lui, tehnicianul având cele mai mari șanse să fie adus la echipă.

 

De asemenea, se dorește cu mare ardoare cooptarea lui Cristi Pojar pe banca tehnică, care a fost secundul lui Dan Petrescu și care până acum a fost șeful departamentului de scouting al U Cluj, dar mai mult de decor, pentru că deciziile în privința jucătorilor le lua tot Florian Walter. 

 

U Cluj a primit 6 goluri în ultimele două meciuri, dintre care trei în meciul de sâmbătă, 28 februarie, cu Dinamo. Jucătorii aduși în iarnă nu au devenit certitudini și toate aceste veniri de jucători afectează bugetul de cheltuieli al clubului. Din 6 jucători trebuie să plece 4, precizează sursele noastre. Toate aceste motive au dus la demiterea lui George Ogăraru.

 

Cu toate acestea, cel mai important motiv pentru schimbarea lui Ogăraru este prezența în semifinala de săptămâna viitoare cu CFR Cluj, care este o șansă ca U Cluj să aibă certitudinea unui buget în cazul accederii în finală. Meciul cu CFR Cluj este cel mai important al sezonului, pentru că dacă se califică în finală și câștigă Cupa României, U Cluj ar avea aproape 3 milioane de euro garantați de UEFA pentru anul viitor. 

 

De neexplicat este, însă, motivul pentru care Florian Walter a început negocierile cu Laurențiu Reghecampf chiar înainte de meciul cu Dinamo, lucru care a destabilizat echipa și mai mult.

 

Noul tehnician al U Cluj va fi desemnat în următoarele zile.

Comentarii Facebook