Vlăduț Munteanu, noul manager special al ”U” Cluj: ”Universitatea Cluj este un monstru ranit”



Fostul fotbalist internațional Vlăduț Munteanu a fost numit, joi, în funcția de administrator special la ”U” Cluj, preluând funcția de la Ioan Mărginean.

O zi in care cu un ochi plang si cu celalalt rad, plang pentru ca am pus ghetele-n cui si rad pentru ca incep un nou capitol din viata si am ales sa fac ceea ce imi place. Raman in fenomen si sunt fericit ca pot sa dau fotbalului ceea ce stiu eu mai bine. Imi pun sperante mari in ceea ce urmeaza sa fac la "U" Cluj. Cred ca Universitatea Cluj este un monstru ranit si adormit si imi propun sa il readuc la viata. Vreau sa am o buna comunicare cu Primaria, Consiliul Local si cu suporterii. Sunt convins ca ne salvam de la retrogradare", au fost primele cuvinte ale lui Vlad Munteanu în calitate de președinte al Șepcilor Roșii.

Sunt bucuros că am oportunitatea de a lucra la un club mare, de tradiție. Sper ca Florian Walter să fie din nou alături de ’U’ Cluj din punct de vedere sportiv. Vreau un proiect de un an și jumătate“, a spus Munteanu, potrivit Digi Sport.

Fostul mijlocaș și-a dezvăluit și principalele obiective din acest mandat.

Voi avea jucătorii în subordine. Vreau să-i educ ca oameni în primul rând. Calcan și Urs nu și-au luat BAC-ul anul trecut, dar nu mai permit acest lucru în viitor. În plus, trebuie să avem și o colaborare cu autoritățile, mai ales că U Cluj este, în acest moment, un club rănit în orgoliu“, a spus Munteanu.

Comentarii Facebook