Sambata 10 Decembrie

Gest jignitor al suporterilor maghiari în meciul cu România din CM de handbal femininNaționala de handbal feminin a României a învins echipa reprezentativă a Ungariei joi seara, cu scorul de 21-17, în cadrul CM de handbal din Serbia, însă fanii echipei adverse nu au avut un comportament respectuos față de suporterii români.

"Mă bucur că le-am putut oferi fanilor noștri prezenți la meci această victorie, mai ales că au avut o concurență neloială din partea suporterilor adversarei. S-au întâmplat lucruri urâte pe care la fotbal le-am văzut, dar la handbal, nu. La imnul nostru, s-au întors cu spatele și i-au făcut țigani pe toți românii de-acolo!", a declarat președintele Federației Române de Handbal, Cristian Gațu, potrivit realitate.net.

"Le-am închis gura suporterilor celeilalte echipe, am auzit că ne-au huiduit", a spus și Oana Manea, pivotul echipei naţionale a României.

În urma partidei de joi seara, România se este la egalitate cu Ungaria, cu 6 puncte, pe primul loc fiind clasată naționala Germaniei, cu 8 puncte.

Comentarii Facebook