VIDEO - Moment emoționant la Meciul pentru Pace de miercuri seara. Ruslana a interpretat alături de Adela Todoran o piesă plină de mesaj


Suporterii din galeriile celor două echipe care au susținut aseară Meciul pentru Pace pe stadionul Gruia din Cluj-Napoca, au uitat de orice fel de rivalitate și s-au alăturat trup și suflet momentelor emoționante din timpul concertului care a precedat meciul. 

La jocul amical dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev a participat inclusiv edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Primarul a vorbit la superlativ despre ceea ce s-a întâmplat pe stadionul Gruia și a vorbit despre momentele ce l-au emoționat. 

Am fost la meciul de fotbal pentru pace, pentru ceea ce înseamnă sprijin umanitar pentru Ucraina. A fost un meci frumos între CFR Cluj și Dinamo Kiev. A fost un gest extraordinar făcut de România, făcut de Cluj, unde concertul din deschidere a fost emoționant. Am văzut lacrimi în ochii multor oameni și dorința de a curma acest război nelegitim”, a declarat edilul.

M-a impresionat că galeria de la “U” a fost prezentă pe stadionul CFR-ului și și-au susținut echipa prin câteva scandări decente, în timp ce galeria CFR-ului a făcut la fel, iar ambele au susținut România. E un moment care arată normalitatea de la Cluj. Noi ca Primărie susținem “U” Cluj, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne bucure un succes la CFR-ului”, a mai declarat acesta în cadrul unei emisiuni matinale de joi, 21 aprilie, la NapocaFM.

Înainte de începerea meciului, Vlăduța Lupău a interpretat imnul României, urmată de ucraineanca Julia Sanina care a interpretat imnul național al Ucrainei. 

Vezi și: VIDEO/FOTO - Vlăduța Lupău a cântat imnul României alături de Julia Sanina, la concertul de aseară. „A fost emoționant, s-au vărsat lacrimi”

Moment magic în timpul concertului susținut de ucraineanca Ruslana și românca Adela Todoran

Înaintea partidei, pe o scenă în forma hărţii Ucrainei, amplasată la mijlocul terenului şi pe care se aflau 200 de refugiaţi ucraineni, mai multe artiste din ţara vecină, au interpretat câteva melodii.

După finalul meciului, cunoscuta cântăreață din Ucraina, Ruslana, câștigătoarea Eurovision 2004, a cântat alături de românca Adela Todoran o piesă cu un mesaj puternic, menit să răspândească mesaje ale păcii. 

CFR Cluj și Dinamo Kiev au remizat alb, scor 0-0, în amicalul caritabil de pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”. Toate încasările din bilete și donații vor merge către un ONG care sprijină refugiații ucraineni. Pe stadion au fost aproximativ 5.000 de persoane.

Citește și: CFR Cluj și Dinamo Kiev, joc „pacifist” în Meciul pentru Pace. Scorul a rămas 0-0 până la sfârșit


Comentarii Facebook