VIDEO. Gazonul de pe Cluj Arena, schimbat integral! Lucrările trebuiau să fie gata în 19 aprilie


Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a anunțat duminică seara că lucrările la gazonul de pe Cluj Arena au fost finalizate. Alb-negrii vor putea juca meciul din Cupa României pe un teren nou. 

Amintim că, lucrările de schimbare a gazonului au început pe 29 martie și aveau termen de finalizare pe 19 aprilie. Însă, firmele angajate de autorități nu au reușit să finalizeze lucrările în timp util. Valoarea totală a contractului este de 2.623.627,72 lei, la care se adaugă TVA. Valoarea estimată  inițial: 3.250.000 (fără TVA), economiile finale fiind de 626.373 lei (fără TVA).

Odată cu finalizarea montării rulourilor de gazon, firma care asigură mentenanța suprafeței de joc a început etapa de pregătire pentru meciul de joi, 27 aprilie 2023, dintre echipele de fotbal ”U” Cluj și UTA Arad. În acest sens, vor fi realizate cilindrări ușoare, tunderi bidirecționale cu aspirare și periere, fertilizare, montarea porților de joc și, respectiv, marcarea terenului, anunță Consiliul Județean Cluj.

„U” va disputa meciul de luni, 24 aprilie, cu CS Mioveni, la Mediaș. Universitatea Cluj şi CS Mioveni s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus clujenii, un joc a fost câştigat de argeşeni, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

„U” Cluj se va întoarce acasă pentru meciul din Cupa României împotriva UTA Arad pe Cluj Arena. Disputa va avea loc pe 27 aprilie de la ora 19:00.

Comentarii Facebook