Mesajul adresat lui Dan Petrescu de către cea mai frumoasă fană a Farului: ”Mister, cu tot respectul...”


Femeia considerată de constănțeni cea mai sexy fană a Farului i-a transmis un mesaj incredibil „bursucului” după înfrângerea suferită de CFR Cluj la Constanța.

Andreea Bododel (33 de ani) este fana înfocată a echipei lui Hagi. Fosta soție a lui Tibi Bălan (42 de ani) a fost prezentă în tribunele celor de la Farul pentru meciul cu CFR Cluj și a avut un mesaj de transmis, pentru Dan Petrescu, după concluzionarea partidei.

Meciul dintre Farul și CFR s-a disputat sâmbătă seară, la Ovidiu, în cadrul etapei a cincea a play-off-ului din Superliga, iar trupa lui Gheorghe Hagi a reușit să își păstreze prima poziție în clasament după ce a  învins cu scorul de 1-0, cu golul marcat de către Adrian Mazilu, în minutul 54.

La finalul acestei partide, Andreea Bododel s-a declarat extrem de mulțumită pentru pasul făcut de către echipa constănțeană în drumul către titlu și a avut un mesaj de transmis lui Dan Petrescu, printr-o postare pe rețelele sociale.

„Și din nou vă zic ‘Cine e pe primul loc? Băieții mei’. Mister Petrescu, cu tot respectul pentru dumneavoastră, dar trebuie să pasați titlul anul ăsta, neapărat”, a scris Andreea Bododel, pe contul ei de Instagram.

În urma victoriei cu CFR Cluj, Farul Constanța s-a distanțat la patru puncte în fruntea clasamentului, având 42 de puncte. Ardelenii ocupă locul secund, cu 38 de puncte, iar podiumul este completat de către FCSB, cu 37 de puncte, având însă cu un meci mai puțin disputat.

Andreea Bododel are, împreună cu Tibi Bălan, un copil în vârstă de zece ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de un an, până la începutul anului 2015.

Printre fotografiile postate, Andreea Bododel a publicat o poză și cu fiul ei, alături de Dan Petrescu.

Suporterița Farului e originară din Medgidia, este fostă animatoare, iar în prezent își mai face apariția la diferite show-uri de televiziune.

Comentarii Facebook