Gigi Becali a anunțat că pune FCSB-ul la vânzare și că se retrage din fotbal: „Gata, ies din fotbal. Am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club”


Gigi Becali a anunțat că intenționează să vândă FCSB-ul și să se retragă permanent din lumea fotbalului, în urma înfrângerii de duminică seara, suferite de echipa sa în fața Rapidului cu scorul de 0-1.

Duminică, 23 aprilie, FCSB și Rapid s-au înfruntat în cadrul etapei a cincea din play-off-ul Superligii. Roș-albaștrii au pierdut cu scorul de 0-1 și au ratat șansa de a depăși CFR-ul și a se apropia de liderul Farul. 

La o zi de la acest eșec al echipei sale, Gigi Becali a făcut un anunț neașteptat. Patronul echipei este hotărât să se retragă din fotbal și să scoată clubul la vânzare.

Se pare că decizia drastică anunțată de finanțatorul FCSB-ului a fost influențată de arbitrajul din meciul cu Rapid. Profund dezamăgit, Gigi Becali susține că nu mai are puterea să se lupte pentru binele echipei sale și preferă să o vândă. El a explicat că va ceda echipa oricui îi va plăti 25 de milioane de euro.

„E ultima conferință de presă. Am hotărât aseară, după ceea ce s-a întâmplat… Eu, gata, ies din fotbal. Am 65 de ani. Înainte mai puteam. Să fac eu tensiunea 16 din cauza lui Feșnic (n.r. arbitrul din meciul cu Rapid)? Pe el trebuie să îl cheme întuneric nu Feșnic. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate

Am făcut o socoteală. Zece milioane înainte, zece milioane acum, plus majorare de capital… Sunt aproape 23 de milioane. Dacă dă cineva 25 de milioane, eu mâine o dau. Astăzi am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club, tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului. Să facă Adunările Generale la FRF cum vor ei! Vali Argăseală nu va mai participa, pentru că noi nu suntem sclavi. Așa nu se mai poate!

Asta e tiranie, tirania nu o suport! N-am ce căuta. M-au biruit! Nu pot să o scot la capăt cu ei! Nedreptatea si minciuna n-am cum sa le contracarez. Sunt bine organizați, în sistem, sunt prea puternici. Au multe structuri în spate!”, a declarat Gigi Becali.

Comentarii Facebook