Victor Pițurcă, contestat în presa maghiară: "Am auzit ca romanii au probleme”


Chiar înaintea meciului dintre România și Ungaria, tensiunile sunt intensificate de o dezvăluire făcută de un jucător al naționalei adverse.

Tamas Hajnal susține că Alexandru Maxim, colegul său de la VfB Stuttgart, i s-a confesat despre problemele pe care jucătorii naționalei României le au cu Victor Pițurcă.

"Am auzit ca romanii au probleme, ca unii dintre ei evolueaza foarte putin. Dar poate cea mai mare problema a lor este relatia dintre antrenor si jucatori. Alexandru Maxim, colegul meu de la Stuttgart, mi-a zis ca multi jucatori nu sunt de acord cu metodele de pregatire ale lui Piturca si cu tactica pe care o adopta. Jucatorii vor sa joace un fotbal ofensiv, in timp ce antrenorul se limiteaza sa se apere, ceea ce nu este pe placul multora", a spus Hajnal pentru presa maghiara, citata de ziare.com.

Hajnal mai dezvăluie că una dintre probleme o reprezintă neconvocarea lui Adrian Mutu, jucătorii împărțindu-se în două tabere.

"Exista tabere formate pro-Mutu si anti-Mutu, ceea ce inseamna ca nu au atmosfera potrivita. Poate fi un avantaj pentru noi ca cel mai bun atacant al lor nu evolueaza, dar si in tur puteam castiga pentru ca am fost mai buni", a mai declarat fotbalistul maghiar.

Comentarii Facebook