De ce nu joacă Raul Rusescu la Sevilla? Ce scrie presa spaniolă

 

Presa din Sevilla susține că Raul Rusescu nu apare în lotul lui FC Sevilla pentru că ar fi accidentat.

 

Directorul sportiv al echipei spaniole a declarat ca Rusescu se pregătește după un program special și că va fi inclus în lot, anunta sport.ro.

 

Lotul a fost stabilit, Rusescu nu va pleca. El joaca foarte putin acum, deoarece unor jucatori le trebuie mai mult timp de acomodare si de recuperare dupa vacanta. Antrenorul are un plan pentru el ca sa scurteze aceasta perioada. Evolutiile lui Rusescu vor fi bune, suntem siguri de asta. El va fi cat de curand la dispozitia antrenorului”, a spus Monchi.

 

Presa spaniola scrie că dupa transfer au aparut informatii că mutarea lui Rusescu de la Steaua la Sevilla ar putea pica, pentru că jucătorul are probleme la genunchi. 

 

Medicul clubului a postat pe site -ul clubului un comunicat prin care infirma zvonurile. Site-ul muchodeporte.com scrie acum din nou că problema lui Rusescu de la genunchi este reala si complicata si ca acesta a ajuns accidentat in Spania. 

 

Se vorbește și de comisioanele platite catre agenti, practica neobisnuita la Sevilla, club care a vandut si cumparat 26 de jucatori in aceasta vara!

Comentarii Facebook