Kapetanos despre plecarea la Steaua: ”M-am întors acasă”


Proaspăt plecat de la CFR Cluj, atacantul grec Pantelis Kapetanos a declarat, marți, că este fericit de întoarcerea la Steaua și că dorește să dea tot ce poate pentru echipă.

"M-am întors acasă, la echipa pe care o iubesc şi alături de care am trăit foarte multe satisfacţii în anii care au trecut. Am venit pentru ca aveam o mare nesatisfactie. In perioada precedenta in care am fost la Steaua, am inscris multe goluri si am fost apreciat, dar nu am reusit sa iau macar un trofeu cu aceasta echipa. Imi doresc foarte mult sa castig titlul de campion cu Steaua si sa iau si Cupa Romaniei. Ar fi cea mai mare realizare pentru mine. Este visul meu!", a declarat Kapetanos pe site-ul oficial al echipei.

Grecul le-a promis suporterilor că va da totul pentru echipa sa: "Nu pot promite că voi da un anumit număr de goluri. Dar pot promite că voi da totul pentru echipă şi nu voi juca pentru mine. Pentru echipă şi pentru aceşti suporteri minunaţi, de care mi-a fost foarte dor. Chiar acum, cand am intrat pe terenul central din Ghencea, m-au cuprins amintirile şi mi-am adus aminte ce înseamnă să dai gol în faţa suporterilor Stelei. Este un sentiment superb! Dacă ei vor umple stadionul aşa cum au făcut-o la toate meciurile din ultimii ani, vom câştiga tot ce poate fi câştigat", a adăugat Kapetanos.

Comentarii Facebook