Victor Pițurcă are de plătit cea mai mare pensie alimentară din România


Institutul de Medicină Legală a trimis, vineri, rezultatele testului ADN făcut de Victor pițircă și fiul Vicăi Blochina, Edan, selecționerul devenind legal și oficial tatăl acestuia.

După mai mulţi ani de procese, Victor Piţurcă şi Vica Blochina par a îngropa securea războiului. După ce antrenorul a negat că Edan ar fi băiatul său, acum acesta a acceptat să facă testul de paternitate, împins la spate mai mult de datoria de peste 100.000 de euro pe care are să i-o plătească Vicăi şi de pensia alimentară de aproape 9.000 de euro lunar, cea mai mare din România, scrie eva.ro.

Pițurcă vrea să ceară custudie comună pentru Edan, spunând că nu are foarte multe datorii, astfel dacă îi plătește lui Edan o pensie alimentară de 9.000 de euro pe lună, acesta ar rămâne fără casă, pentru care are de plătit rate în valoare de 15.000 de euro lunar.

Sunt căsătorit, locuiesc cu soţia şi suport toate cheltuielile comune - cuantumul acestor cheltuieli este la rândul lui semnificativ, fiind de natură să micşoreze valoarea sumei de care dispun lunar. De asemenea, am doi copii majori. Având în vedere că nici unul dintre aceştia nu are serviciu, acopăr în mod cotidian o serie de cheltuieli ale acestora“, a spus Piţurcă, în momentul în care instanţa a decis că trebuie săi achite Vicăi 8.900 euro lunar şi 100.000 euro retroactiv pensie alimentară.

Victor Pițurcă primește un salariu de 2.200 de euro lunar și 400.000 de euro anual, conform contractului cu Federația Română de Fotbal. În plus, selecționerul mai primește câte 300 de euro pentru meciurile jucate în ţară și 500 de euro pentru cele jucate străinătate.


Comentarii Facebook