Ivo Pinto, transferat la Dinamo Zagreb. Mureşan explică de ce a plecat jucătorul

 

Fundașul CFR Cluj, Ivo Pinto, a fost vândut echipei Dinamo Zagreb. Iuliu Mureșan a explicat că decizia a aparținut FC Porto.

 

Nu l-am cedat noi. Îl aveam în coproprietate cu FC Porto şi un fond de investiţii. Din păcate nu am putut să decid eu sau clubul nostru ce facem cu el. Nu am avut ce să facem, decizia a fost la Porto. Jucătorul era foarte bun şi ştiam acest lucru din timp, de asta l-am adus pe Velayos, îl mai avem şi pe Lionn pe acest post.

 

Împărţim banii cu ceilalţi. Am dat şi de această dată o lovitură, dar nu suntem singuri. Nu are importanţă suma de transfer. S-ar putea să mai plece jucători şi să vină alţii, pentru că avem oferte”, a spus Iuliu Mureşan la DolceSport.

 

CFR Cluj va încasa 3 milioane de euro din acest transfer.

 

L-am urmărit de multe ori şi ne-a plăcut la fiecare meci. E foarte puternic defensiv, dar îi şi place să atace şi are o viteză foarte bună, aşa că va aduce forţă în jocul nostru de pe partea dreaptă”, a spus Krunoslav Jurcici, tehnicianul echipei.

 

Sunt foarte fericit că am semnat cu Dinamo, care e un club mare. Ştiu ce obiective există aici şi sunt gata pentru ori provocare. Abia aştept să-mi văd colegii şi să încep pregătirile”, a declarat Ivo Pinto pentru site-ul oficial al cluburilor.

 

Cota de transfer a lui Ivo Pinto este de 2,5 milioane de euro, conform transfermarkt.de.

Comentarii Facebook