Victor Piturca a demisionat de la Steaua

 

Victor Piturca a demisionat de la Steaua, dupa ce s-a certat cu finantatorul Gigi Becali.

 

Patronul echipei i-a multumit lui Piturca in cadrul unei conferinte de presa si a anuntat ca are in cap 2-3 nume de antrenori pe care ar vrea sa ii aduca in Ghencea.

 

Becali a explicat ca s-a despartit de Piturca din cauza banilor. "Ma suna si imi spune sa vin ca pleaca. imi spune ca nu mai vrea 4 hectare jumatate, ci 10 hectare, si mai vroia un contract cu 5 milioane de euro clauza ca daca vorbesc de acum incolo ceva, pleaca si pierd 20-25 de milioane. si i-am zis ca asta nu accept", a povestit astazi becali in conferinta de presa de la palat.

 

Becali sustine ca i-a propus o alta intelegere lui Piturca, dar antrenorul nu a fost de acord. "I-am facut o noua propunere: un contract de 50.000 de euro pe luna, 1500 de euro pe zi, plus doua milioane de Liga Campionilor. A insistat cu garantia. A mers azi la club, si-au strans lucrurile si au plecat. Avea intalnire azi la 13 cu o parte din galerie. M-au sunat de la club ca au plecat toti si au lasat echipa singura", a mai spus Becali.

Finantatorul i-a multumit lui Piturca pentru tot si a anuntat ca isi cauta antrenor. "Ii multumesc pentru ce a facut pana acum. Nu vreau sa ma cert cu el. Nu am nevoie sa imi dea sau sa nu imi dea dreptate cineva. Eu stiu ca proprietatea e sfanta. Mi se pare penibil sa spui "pentru echipa noastra", cand eu am dat milioane pe jucatori. Cand Becali ti-a cumparat jucatori, tu sa il injuri. pentru ce sa mai dau bani ca sa fiu condus de o gasca. Viitorul antrenor nu il stiu inca. Acum, fac sapaturi. e vorba de 2-3 antrenori pe care ii iau in calcul. M-am saturat sa tot contruiesc in Romania si sunt unii care nu au facut nimic in viata lor si vin si il critica pe Becali", a incheiat patronul Stelei.

 

Demisia lui Piturca nu mira pe nimeni, daca stam sa ne gandim ca in ultimii 10 ani Steaua a schimbat 15 antrenori.

Comentarii Facebook