Vezi cum ar putea Bute sa castige meciul cu Froch


Un jurnalist american a scris ca boxerul carl Froch ar putea fi descalificat si titlul mondial sa ii revina lui Lucian Bute. Conditia ar fi ca romanul sa faca plangere la Federatia Internationala de Box.

"Vad multi fani ai lui Carl Froch cum se bucura pentru asa-numita victorie impotriva campionului IBF Lucian Bute, noaptea trecuta, insa pentru mine cu greu poate fi numita 'victorie'. Nu stiu cum se conduc luptele in Marea Britanie, insa in restul lumii un luptator este descalificat cand cineva din echipa sa intra pe ring in timp ce meciul este in curs de desfasurare", scrie americanul Scott Gilfoid pe boxinnews24.com.

Eddie Hearn, promotor din echipa lui Froch, a intrat pe ring in timp ce Bute se afla la podea.

"Ce naiba a fost asta? In acel moment meciul ar fi trebuit oprit, iar Froch descalificat. Stiu ca este dureros, insa Froch ar fi trebuit sa piarda meciul din acel moment. Regulile sunt reguli", a mai scris jurnalistul american.

Tot el aminteste si de precedentul Carlos Molina, care a fost descalificat in SUA dupa ce un membru al echipei sale a intrat in ring, in timp ce el se afla la podea, numarat de arbitru.

"Stiu ca probabil Bute nu o sa faca acest lucru si nu o sa protesteze la Federatia Internationala de Box, insa daca ar face-o ar avea o sansa buna ca victoria lui Froch sa se transforme total", a mai adaugat Scott Gilfoid.

 

BUTE: Nu am avut taria sa ma uit la meci pana acum

Comentarii Facebook