Larouche, antrenorul lui Bute, recunoaste ca s-au facut greseli


Antrenorul lui Lucian Bute, Stephan Larouche, a explicat ce s-a gresit in meciul cu Carl Froch.

"Aveam nevoie de cateva runde bune de inceput, pentru a ne impune ritmul, dar, din pacate, a fost imposibil, deoarece Carl a lovit puternic inca de la sfarsitul reprizei intai, apoi l-a prins pe Lucian in a doua si el nu a mai putut recupera din acel moment", a spus antrenorul, potrivit "Gazetei Sporturilor".

"Acum trebuie sa ne asezam si sa stam de vorba cu Lucian. Nu e cazul sa strigam in gura mare despre revansa acum, dupa infrangere. Suntem oameni inteligenti. Ne ingrijim de sanatatea lui Lucian si de ceea ce vine. Asa ca ne vom intoarce la tabla. Nu e sfarsitul lumii, insa trebuie sa analizam ce a mers prost. Lucian a f?cut cateva greseli si a platit scump pentru ele. Sunt convins ca va reveni mai puternic decat pana acum", a mai zis Larouche.

Bute a facut o criza de nervi la finalul meciului cu Froch!

Lucian Bute a facut o criza de nervi la finalul meciului cu Carl Froch, din cauza unui gest sfidator al sefilor de la clubul canadian InterBox, la care activeaza boxerul roman. Oficialii de la InterBox au petrecut intr-unul din restaurantele hotelului Crowne Plaza din Nottingham.

 

Bute invins de Froch prin KO! VIDEO - Romanul a pierdut titlul IBF in infernul de la Nottingham

Comentarii Facebook