Miercuri 24 Aprilie

Univers T are buget: Să vindem hotelul și să facem un spital

 

Societatea care controlează hotelul Univers T are buget pe 2018, cu toate că aleșii PSD au cerut să nu fie votat, pentru că profitul prognozat pentru 2018 este prea mic, în compatrație cu veniturile obținute.

 

Consilierul județean PSD, Remus Lăpușan, a reclamat că profitul prognozat pentru 2018 este prea mic, având în vedere că Univers T obține de la Iulius Mall Cluj o redevență pentru terenul cedat în vederea construirii imobilului din Gheorgheni. ”Suma pe care Univers T o primește ca redevență este de 3 milioane de lei pe an, iar profitul prognozat pentru 2018 este de 500 de mii de lei”, a răspuns directorul economic al Univers T.

 

Au prognozat un profit de 500 de mii de lei pe anul 2018, ceea ce este infim față de locația pe care o au și veniturile obținute de la Iulius Mall. Eu propun să scoatem societatea la vânzare și să încasăm direct redevența de la Iulius Mall. Așa am face profit de 3 milioane de lei pe an”, a explicat Remus Lăpușan.

 

Sunt de acord. Am putea face un spital din banii de pe Univers T”, a adăugat Alin Tișe, președintele CJ Cluj, care a solicitat totuși să se voteze bugetul. Aleșii județeni au aprobat bugetul pe 2018, în ciuda acestor sesizări. Consilierii PSD nu au votat. 

 

Profitul pe 2017 am societății Univers T a fost de 600.000 de lei, iar în 2016 de 900.000 de lei. 

Comentarii Facebook