Miercuri 24 Aprilie

Tenisul vine din nou la Cluj! Următoarele meciuri din Cupa Davis și Fed Cup se joacă la Sala Polivalentă



Federația Română de Tenis a anunțat că următoarele meciuri ale naționalei, atât la bărbați cât și la femei, se vor juca la Cluj-Napoca.

Astfel, Clujul va găzdui întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas dintre România și Maroc, din turul 2 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, din 7-8 aprilie 2018.

După consultări cu componenții echipei României și cu căpitanul nejucător Gabriel Trifu, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Suprafața de joc va fi anunțată ulterior.

"Ne face o mare plăcere să revenim la Cluj-Napoca, în impresionanta Sala Polivalentă, acolo unde Naționalele de tenis ale României au fost atât de bine primite", a declarat Răzvan Itu, vicepreședinte al Federației Române de Tenis.

De asemenea, FRT a anunțat și locul de desfășurare a întâlnirii de Fed Cup by BNP Paribas dintre România și Elveția, din play-off-ul primei Grupe Mondiale, din 21 și 22 aprilie 2018.

Astfel, după consultări cu componentele echipei de Fed Cup a României, precum și cu Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător, s-a stabilit ca meciul să aibă loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte trei întâlniri ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia și Germania, și, în februarie 2018, cu Canada.

Comentarii Facebook