Ungurii sunt speriati de nationala Romaniei: "Este cel mai greu adversar!"


Selectionerul Ungariei crede ca nationala Romaniei este cel mai periculos adversar din grupa D a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2014.

Selectionerul Ungariei, Egervari Sandor, crede ca Olanda va castiga grupa asa ca marea batalie se va da pentru locul secund.

"Nu pot spune ca e grupa pe care o visam, dar putea fi si mai rau. Olanda este favorita grupei, si cred ca o lupta teribila pentru locul 2 va fi dusa intre Turcia, Romania si echipa noastra. Din urna a patra, Romania este cel mai greu adversar posibil si era de evitat. Eu zic ca avem sanse la poziţia a doua. Cunoastem foarte bine naţionala Olandei, in viitor vom studia cum trebuie si celelalte adversare. Vom juca si un amical cu Bulgaria la un moment dat, lucru care ar fi benefic in perspectiva intalnirilor cu Turcia si Romania", a spus Egervari Sandor.

Fundasul Juhasz Roland a declarat ca grupa va fi una dificila. "Nu spun ca in ziua de azi mai exista echipe slabe, dar adversarele cu care am cazut sunt foarte puternice. Olanda are prima sansa, doream sa o evitam. Cred ca ne putem bate totusi pentru locul 2", a spus Juhasz.

Romania este in grupa D pentru preliminariile CM 2013, alaturi de Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra.

 

Vezi si...

Romania, in grupa cu Olanda, Turcia si Ungaria pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014!

Comentarii Facebook