Va reveni Dan Petrescu pe banca lui CFR Cluj? Neluțu Varga: „Eu așa umilit nu m-am simțit niciodată”


Umilința înregistrată de CFR Cluj la Hunedoara, 0-4 cu Corvinul, a declanșat un adevărat tsunami în rândul oficialilor formației din Gruia. În acest moment, Ovidiu Hoban (41 de ani) este antrenorul echipei, iar Marius Bilașco (42 de ani) a devenit numărul 1 din club.

​​Eșecul usturător din sferturile de finală ale Cupei României l-a determinat pe Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul echipei, să-și dea demisia. La câteva ore, demersul lui Mutu a fost urmat și de Cristi Balaj (52 de ani), care a decis să se retragă din funcția de președinte.

Întrebat dacă sunt șanse pentru o revenire a lui Dan Petrescu, Varga s-a limitat să spună că acest aspect va fi discutat în pauza competițională din vară.

„Nu știu ce antrenor punem. Acum este Hoban. Reflectăm, reflectăm, reflectăm! Dan Petrescu? Ce rost are să vorbim acum despre presupuneri? Vom vedea la vară.

Sunt 1.000 de antrenori, o să alegem cea mai bună variantă pentru echipă. Eu așa umilit nu m-am simțit niciodată, iar lucrurile trebuie să se schimbe urgent”, a spus Neluțu Varga, la Digi Sport.

Dacă s-ar întoarce pe banca lui CFR Cluj, Dan Petrescu ar fi la al patrulea ”mandat” în Gruia. Până acum și-a trecut în palmares patru titluri de campion cu gruparea patronată de Neluțu Varga.

Comentarii Facebook