Duminica 28 Aprilie

Ultrașii CFR Cluj mesaj către suporteri: ”CUMPĂRAȚI BILETELE și nu vor fi prezenți cei de la U Cluj în sectoarele destinate nouă, ci noi!”


Ultrașii CFR Cluj sunt nemulțumiți de faptul că suporterii nu vin la stadion, la meciurile din Gruia. Aceștia spun că după ce echipa a ieșit din insolvență, lucrurile s-au deteriorat și prezența în tribune a scăzut drastic. 

Meciul CFR Cluj - U Cluj se va juca în 21 decembrie, de la ora 19:45, pe stadionul din Gruia.

Constatăm cu tristețe faptul că de la ieșirea din insolvență, publicul din Gruia nu mai are aceeași implicare și preferă de cele mai multe ori să fie confortabil, alegând căldura și canapeaua de acasă în detrimentul susținerii echipei de pe stadion. Acest lucru l-am constatat inclusiv la meciul de duminică, prezența suporterilor noștri lasând de dorit pentru un asemenea meci. De la perioada menționată mai sus au trecut 6 ani în care au fost câștigate 5 campionate și au fost înregistrate rezultate europene remarcabile pentru fotbalul românesc: calificări in primăvara europeană, completate de victorii împotriva unor echipe precum Lazio, Rennes, Celtic sau egaluri în dubla cu FC Sevilla, câștigătoarea Europa League din acel an. Suntem cea mai titrată echipă din România din ultimii 20 de ani! Întrebarea noastră este simplă: Ce mai trebuie să facă această echipă pentru a vă determina sa fiți alături de ea fizic? Prezența la meciurile de acasă este un lucru de bun simț, fiind ”pierdute” 2 ore din viață, o dată la 2 săptămâni!”, au explicat cei din Peluza Vișinie.

Aceștia atrag atenția că urmează meciul cu marea rivală din Cluj-Napoca și că există riscul ca și acum suporterii U Cluj să cumpere în masă bilete pe stadion și să domine atmosfera. 

Urmează meciul cu rivala din oraș, la care vom avea prioritate în achiziționarea biletelor. La ultimul meci direct din Gruia am constatat multiple plângeri ale suporterilor noștri, de la faptul că rivalii au primit bilete pentru jumătate din T2, la faptul că abonații noștri au fost nevoiți să se mute întrucât au nimerit între ei. Nu, nu au primit jumătate de T2, au achiziționat biletele pe care noi, CFR-iștii, NU LE-AM ACHIZITIONAT! Doriti să evităm aceste lucruri? CUMPĂRAȚI BILETELE și nu vor fi prezenți ei în sectoarele destinate nouă, ci noi! Lăsați comoditatea și lașitatea la o parte si cumpărați biletele pentru meciul cu ei înaintea lor, în perioada în care vom avea prioritate spre achiziționarea acestora! Lăsați la o parte comentariile de pe internet si FIȚI ALĂTURI DE ECHIPĂ FIZIC!

Vă invităm să urmăriți un clip cu atmosfera de la un meci decisiv pentru CALIFICAREA IN PLAY-OFF, din perioada insolvenței, când ceea ce avea să urmeze, cele 5 titluri consecutive si rezultatele europene notabile, erau un vis frumos!”.

Comentarii Facebook