Duminica 28 Aprilie

Alex Chipciu, după victoria în fața lui Dinamo: „Avem experienţă, nu trebuie să credem că suntem Barcelona”


Aprig contestat de fanii lui Dinamo când juca la FCSB, Alexandru Chipciu a spus că apreciază formația alb-roșie și a subliniat importanța victoriei pentru clujeni, după victoria de luni.

„Mi-a plăcut mereu să joc contra lui Dinamo. Sunt stelist înfocat de mic și era ura asta... Dar acum, cu maturitatea pe care cred că o am, respect Dinamo. E un club mare. Iar suporterii noștri sunt înfrățiți. Nu e rivalitatea FCSB – Dinamo.

Pentru noi, e o victorie colosală. E fantastic! Mă aşteptam să fie un meci greu. Dinamo e o echipă în suferinţă, era una dintre ultimele şanse pentru ea Am câştigat cu multă şansă. Am marcat repede, ne-am apărat şi am încercat să profităm de contraatacuri.

Pe terenul ăsta e greu să joci fotbal. Am scos o victorie mare. Acum ne aşteaptă două meciuri grele, cu Oţelul şi CFR. Ştim că avem de muncit, dar aşa e în viaţă şi în fotbal. Ne propunem încontinuu lucruri cât mai mari. 

Nu se gândea nici cel mai optimist suporter că vom fi aşa sus în clasament Ne onorează poziţia din clasament. Avem experienţă, nu trebuie să credem că suntem Barcelona. Trebuie să facem suporterii fericiţi”, a declarat Alex Chipciu, potrivit PrimaSport.

Universitatea Cluj a învins, luni seară, în deplasare, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 19-a din Superligă. „Studenții” au urcat pe loc de play-off. Dinamo a pierdut în fața celor de la ”U” Cluj, scor 0-1, în etapa a 19-a din SuperLigă, și a ajuns la 13 partide la rând fără victorie. U Cluj a urcat pe locul cinci în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne cu doar zece puncte, pe locul 15.

Comentarii Facebook