UEFA a anunțat OFICIAL că STEAUA este anchetată

 

UEFA a anunţat oficial pe propriul site că Steaua va fi judecată după sentinţa în cazul Valiza de către Comisia de Disciplină din data de 21 iunie. Verdictul ar urma să fie anunțat în 24 iunie.

 

A fost deschisă o procedură împotriva clubului Steaua Bucureşti în baza articolelor 2.04.g, 2.05 şi 2.10 ale regulamentului ediţiei 2013/2014 al UEFA Champions League, referitoare la criteriile de admitere pentru participarea în competiţiile UEFA”, se precizează pe site-ul forului european. 

 

UEFA a deschis o anchetă şi împotriva clubului turc Beşiktaş şi a doi oficiali în legătură cu ”activităţi privind trucarea de meciuri” ce ar fi avut loc în timpul finalei din 2011 a Cupei Turciei.

 

Ambele cazuri vor fi analizate de Comisia de Control şi Disciplină a UEFA în data de 21 iunie, la Nyon, iar un verdict va fi dat în săptămâna care începe la 24 iunie.

 

In momentul cand noi am depus licenta pentru a participa in competile intercontinentale, aveam decizia definitiva si irevocabila a celei mai inalte instante din Romania. La UEFA nu se intampla deocamdata nimic, nu s-a declansat nicio masura impotriva noastra.

 

Se poate declansa oricand ca cei de la UEFA sa ia in calcul hotararea inaltei curti, iar daca cei de la UEFA vor considera ca trebuie sa sesizeze comisia de disciplina, noi vom putea sa ne pregatim apararea. Iar daca e o decizie nefavorabila, sa avem si cale de atac”, a declarat Mihai Stoica, la Dolce Sport.

 

Foto: gsp.ro

Comentarii Facebook